Om Marma Gård

Naturskönt, personligt och fullt av möjligheter.

Familjen bakom Marma Gård

Gården och verksamheten på den uppländska slätten ägs och drivs av familjen Thärnström. En entusiastisk företagarfamilj som älskar att se människor och företag att växa och trivas. I dag har Curt och Ann-Stin över 30 års erfarenhet, och även hjälp av barnen Eric och Annah som trygga och kompetenta samarbetspartners. Därutöver finns ett brett och värdefullt kontaktnät som resulterar i dynamik och framgång.

Marma Torp
Familjen driver även islandshästanläggningen Marma Torp. En toppmodern anläggning enligt konceptet Active Stable som erbjuder ovalbana, inackordering, rehab, hästmassör samt kurser och utbildningar som lockar hästintresserade över hela landet.

Företagsby och eventlokaler med högsta betyg

"Bra bemötande, rimligt pris och fräscha lokaler. Vi hyrde lokalen från fredag till söndag för att hålla bröllopsfest och är väldigt nöjda med bemötandet."

Kristian W

Personligt engagemang

Verksamheten andas personligt engagemang och hela gården gläds med hyresgästernas små och stora framsteg. Det natursköna läget har även utvecklat gården till en populär fest- och konferensanläggning. För den som behöver en bensträckare under jobbdagen, eller en utmaning under konferensen, finns ett nybyggt paddelcenter, gym och sköna promenadstråk runt hörnet.  

Gårdens historia

Curt och Ann-Stin Thärnström träffades i tonåren och gifte sig 1980. Fyra år senare köpte de Marma Gård.

Därefter följde maskinköp och skogsbruk samt spannmåls- och utsädesodling. Men ny jordbrukspolitik 1990 gjorde inte spannmålsodlingen lönsam, och ett år senare sålde de av maskinparken. Istället planterade de energiskog och när företaget Frigotainer hörde av sig i jakten på nya lokaler drog uthyrningsverksamheten igång. I dag har gården närmare 20 hyresgäster inom olika branscher.

Viktig helhet

Bakom nöjda hyresgäster finns många viktiga pusselbitar:

Värnar om planeten

Marma Gård arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och minskad klimatpåverkan sedan 80-talet. Det har skapat en uppskattad företagsmiljö och elräkningar som väcker nöjda leenden hos hyresgästerna. Gården binder årligen drygt 60 ton koldioxid tack vare energiskog och lokalerna är energideklarerade. De värms upp med värmepumpar och har FTX-ventilation vilket bidrar till renare luft och sänker elförbrukningen med cirka 75 procent.  

Läs mer om miljöarbetet

Våra hyresgäster

I dag har Marma Gård närmare 20 hyresgäster som bland annat erbjuder flygmotorer, reklamtjänster, byggproduktion, plastreparationer, islandshästar, paddelhall och gym samt silversmide.

Läs mer om våra hyresgäster

Boka visning

Kom och upplev Marma Gård med naturen och lugnet som skön inramning.
Vi visar gärna runt. Om du vill kan du även köra ett paddelpass eller ta en löprunda i omgivningarna.

Givande Enkelt Minnesvärt