Konferenslokal Vinkällaren

En charmig mötes- och konferenslokal från 1700-talet med valv och stenväggar  för mindre mötes- och konferensgäng som vill känna historiens vingslag.

Konferera med charm

Det finns förväntningar på en konferens och ofta många viktiga punkter på agendan. På natursköna Marma Gård finns alla förutsättningar att skapa en konferens som gör skillnad. När det är dags att pausa väntar sköna promenadstråk, ett paddelcenter och islandshästar runt hörnet.

Fakta Vinkällaren

Storlek: 12 kvadratmeter
Antal personer: 8
Teknisk utrustning: nej

Toalett i Marmasalen strax intill.

Cajsa's Kök

Vi samarbetar med Cajsa's Kök. Vid bokning väljer du själv om ni önskar hyra enbart lokalen eller om ni vill ha en helhetslösning. Välkommen att kontakta Cajsa's Kök för mer information och bokning.

E-post: 018-13 01 90
Telefon: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AY2Fqc2FzLWtvay5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvQGNhanNhcy1rb2suc2U8L2E+

Värdefulla kontakter

Vi har ett nära och väl inarbetat samarbete med leverantörer som innebär att vi kan erbjuda  det mesta som behövs för ett lyckat event. Catering, ljud och ljus, discjockeys, transport- och bussbolag och fotografer är några exempel. Berätta om just dina önskemål så ser vi till att du får tillgång till rätt kontakter, trygghet och kompetens.

Marma Gård - Bröllop - Broschyr (pdf)
Marma Gård - Fest & Konferens - Allmänna villkor (pdf)