• VÄLKOMMEN TILL •
• MARMA GÅRD •

Om Marma Gård
Företagsby

Naturskönt, personligt och fullt av möjligheter.

Familjen bakom Marma Gård Företagsby

Gården och verksamheten på den uppländska slätten ägs och drivs av familjen Thärnström. En entusiastisk företagarfamilj som älskar att se människor och företag växa och trivas. I dag har Curt och Ann-Stin över 30 års erfarenhet, och även hjälp av barnen Eric och Annah som trygga och kompetenta samarbetspartners. Därutöver finns ett brett och värdefullt kontaktnät som resulterar i dynamik och framgång.

Marma Torp
Familjen driver även islandshästanläggningen Marma Torp. En toppmodern anläggning enligt konceptet Active Stable som erbjuder ovalbana, inackordering, kurser, tävlingar, rehab och utbildningar som lockar hästintresserade över hela landet.

Företagsby och eventlokaler med högsta betyg

"Bra bemötande, rimligt pris och fräscha lokaler. Vi hyrde lokalen från fredag till söndag för att hålla bröllopsfest och är väldigt nöjda med bemötandet."

Personligt engagemang

Verksamheten andas personligt engagemang och hela gården gläds med hyresgästernas små- och stora framsteg. Det natursköna läget har även utvecklat gården till en populär fest- och konferensanläggning.

Gårdens historia

Curt och Ann-Stin Thärnström träffades i tonåren och gifte sig 1980. Fyra år senare köpte de Marma Gård Företagsby.

Därefter följde maskinköp och skogsbruk samt spannmåls- och utsädesodling. Men ny jordbrukspolitik 1990 gjorde inte spannmålsodlingen lönsam, och ett år senare sålde de av maskinparken. Istället planterade de energiskog och när företaget Frigotainer hörde av sig i jakten på nya lokaler drog uthyrningsverksamheten igång. I dag har gården närmare 20 hyresgäster inom olika branscher.

Värnar om planeten

Marma Gård Företagsby arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och minskad klimatpåverkan sedan 80-talet. Det har skapat en uppskattad företagsmiljö och elräkningar som väcker nöjda leenden hos hyresgästerna. Gården binder årligen drygt 60 ton koldioxid tack vare energiskog och lokalerna är energideklarerade. De värms upp med värmepumpar och har FTX-ventilation vilket bidrar till renare luft och sänker elförbrukningen med cirka 75 procent.  

Läs mer om miljöarbetet

Våra hyresgäster

I dag har Marma Gård Företagsby närmre 20 hyresgäster som bland annat erbjuder flygmotorer, reklamtjänster, bygg- produktion, plastreparationer, silversmide och en toppmodern Islandshästanläggning.

Läs mer om våra hyresgäster

Boka visning

Kom och upplev Marma Gård Företagsby med naturen och lugnet som skön inramning. Vi visar gärna runt.
Om du vill kan du även ta en promenad eller en löprunda i de natursköna omgivningarna.

Givande Enkelt Minnesvärt