Konferenslokal Marmasalen

En fantastisk konferenslokal med generös takhöjd för uppskattat ljus och rymd. Dessutom en stor och charmig veranda där konferensgänget kan pausa och blicka ut över nejden.

Allt som krävs

Det finns förväntningar på en konferens. Viktiga punkter, agendor, framtidsvisioner, förhoppningar, avslut och avstamp. På natursköna Marma Gård finns alla förutsättningar att skapa en konferens som gör skillnad. När det är dags för en paus finns sköna promenadstråk och ett paddelcenter runt hörnet.

Fakta Marmasalen

Storlek: 183 kvadratmeter
Antal personer: 100
Teknisk utrustning: whiteboardtavla, ljudanläggning, projektor och en fyra meter stor filmduk samt konferensutrustning.
Veranda: ja

I trapphuset finns toalett, handikapptoalett, omklädningsrum, städskrubb och hiss för rörelsehindrade.

Cajsa's Kök

Vi samarbetar med Cajsa's Kök. Vid bokning väljer du själv om ni önskar hyra enbart lokalen eller om ni vill ha en helhetslösning. Välkommen att kontakta Cajsa's Kök för mer information och bokning.

E-post: 018-13 01 90
Telefon: PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AY2Fqc2FzLWtvay5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvQGNhanNhcy1rb2suc2U8L2E+

Värdefulla kontakter

Vi har ett nära och väl inarbetat samarbete med leverantörer som innebär att vi kan erbjuda  det mesta som behövs för ett lyckat event. Catering, ljud och ljus, discjockeys, transport- och bussbolag och fotografer är några exempel. Berätta om just dina önskemål så ser vi till att du får tillgång till rätt kontakter, trygghet och kompetens.

Marma Gård - Bröllop - Broschyr (pdf)
Marma Gård - Fest & Konferens - Allmänna villkor (pdf)