kontakta oss för att hyra en lokal curt
o
@
o
marmagard.se
    rings oss så hjälper vi dig att hitta en lokal  0708-32 63 51 
Hyr lager, konferens och verkstadslokaler på Marma Gård

Om Marma Gård Företagsby

Marma Gård företagsby är familjeägt och drivs av Curt och Ann-Stin Thärnström tillsammans med sonen Eric och dottern Annah. Annah driver även islandshästanläggningen Marma Torp.

Med oss får ni en flexibel och engagerad hyresvärd med 30 års erfarenhet. Vi kan t.ex kundanpassa lokalerna efter era önskemål eller bygga nytt om behovet uppstår. Vi ser våra hyresgäster som samarbetspartners och strävar efter långsiktighet och gemensam utveckling. Vi hjälper ert företag att utvecklas.

Vi är en av få hyresvärdar som är klimatpositiva vi binder ca 63 ton koldioxid med vår energiskog och förorsakar under 5 ton med vår uppvärmning och drift av lokalerna.

Här kommer ditt företag att trivas!Det är vi som är Marma Gård

Curt Thärnström & Ann-Stin Thärnström

Annah Thärnström


Våra värderingar

Hög kvalitet och låg energiförbrukning

Här hittar ni fräscha kvalitetslokaler med komfort och ett lugnt läge i en härlig miljö till en mycket konkurrenstålig hyreskostnad.

Våra produktions- och lagerlokaler är byggda 1996 till 2010 och är utrustade med fiberbredband och kraftig elmatning. Kontor och kontorshotell har luftkonditionering och det finns flera gemensamma ytor för t.ex. möten, matsal och konferens upp till 100 personer.

Lokaler är energideklarerade och har mycket låg energiförbrukning då de värms upp med värmepumpar och har FTX-ventilation, vilket sparar ca 75% av elförbrukningen.

Naturskönt men ändå nära i Sveriges hetaste region

Marma Gård är ett minst sagt levande verksamhetsområde på Knivstas landsbygd, mitt i tillväxtregionen Stockholm-Uppsala. Avståndet till Uppsala är endast 15 minuter, till Arlanda 20 minuter och till Stockholm 35 minuter.

Vi har ett bra samarbete med Knivsta kommun vilka har ett positivt näringslivsklimat med snabba beslutsvägar och som verkligen vill satsa på näringslivet och sina företag. Det tillsammans med det geografiska läget, att befinna sig i Sveriges hetaste region, är perfekta komponenter för bra affärer och blomstrande näringsliv.

Engagemang, flexibilitet & utveckling

Vi ser våra hyregäster som samarbetspartners, där långsiktighet och gemensam utveckling är viktig. Ni får en väldigt flexibel hyresvärd med lång erfarenhet som gärna anpassar befintliga lokaler efter era önskemål och behov.

Då vi har 900 000 m² mark att expandera på får ni dessutom extremt bra utvecklingsmöjligheter för att t.ex. bygga nytt om behov uppstår.
Kort sagt: Vi hjälper er att utveckla ert företag!

Vår stabila ekonomi ger dig låga hyror

Tack vare egenägda fastigheter och mark kan vi erbjuda lokaler till mycket konkurrenståliga hyror. Hyran för produktion/lager är 650 kr/m² kallhyra och år och för kontor 700 kr/m² kallhyra och år. Utöver hyran tillkommer värme, el, vatten, fastighetsskatt och moms.

Vi erbjuder även kontorshotell från endast 2000 kr/månad vilka uthyres rumsvis. Här ingår värme, el, vatten, fastighetsskatt och trappstäd.

Aktivt arbete mot minskad klimatpåverkan

Marma Gård är klimatpositiva och arbetar aktivt med en minskad klimatpåverkan. Vi binder idag 63 ton koldioxid, och orsakar 2,42 ton per år som ett resultat av detta. Vi använder oss av energi solfångare, bergvärme, frikyla och FTX ventilation för att nämna några exempel på vår inställning till hur energin ska genereras.

Detta gör också att man får en arbetsplats med renare luft, lugna lokaler och en väldigt låg energiförbrukning.

Vår miljöpolicy

Vår miljöpolicy är att all vår verksamhet ska bedrivas på ett så miljövänligt sätt som möjligt. I jordbruket används inte bekämpningsmedel och handelsgödsel vi är ekologiska och helt giftfria. Avgasutsläppen är minimala, med liten användning av maskiner i jordbruket och inga mätbara utsläpp från uthyrningen. Avlopp och kväveurlakning tas upp av Salix/energiskogen som har en lång växtsäsong och växer bäst på hösten när urlakningen är som störst. Energiförbrukningen är mycket låg, 98,5% av våra lokaler har värmepumpar för uppvärmning, som sparar ca 75% av elförbrukningen. Vår målsättning på sikt är att alla lokaler ska ha värmepumpar. Skogsbruket driver vi enligt grön skogsbruksplan.

Vi är klimatpositiva.


Våra hyresgäster


Rydqvist golv


Rydqvist golv AB är ett företag som sysslar med Golvavjämning och golvkonstruktioner. Företaget har varit ettablerat inom golvbranchen sedan 1988.


www.rydqvistgolv.se

Plast Rek AB


Reparation och tillverkning av plast produkter av alla de slag. Patrik Ferdinandsson har varit i plastbranschen i över 30 år, med en unik kunskap om plast. Han affärsidé är det är billigare att reparera plastprodukter än att köpa nytt.


myMCS AB


MCS styrka är att vi kan erbjuda en bred palett av lösningar och rådgivning för komplexa processer. Vår vision är att vi skall kunna täcka in alla delområden av FM och fastighetsförvaltning med IT-stöd och mjukvarubaserade lösningar.


Partydags i Knivsta ABScandinavian Techgroup AB

Vi är ett företag med kompetensen inriktad på fiberoptiska nätverk. Vi installerar dagligen fiber till bostadsägare, fastigheter och kontor i Sverige. Med hjälp av kostnadseffektiva lösningar som blåsfiber, ribbon svetsning och effektiva mätinstrument kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Vi har behöriga elektriker och erfaren personal inom övriga teleområden, vilket gör att vi kan erbjuda helhetskoncept i våra samarbeten.


Advantage Aviation Services Sweden AB


As an experienced team of aviation industry professionals, we are dedicated to provide spare part solutions, technical support, marketing intelligence and consultancy services covering the aviation after-market.


Elementum eco AB


Vi har specialiserat oss på förtillverkade vägg- och takelement av högpresterande isoleringsmaterial, fritt från organiska material.


Antonssons VVS AB


Startades 2005 av Patrik Antonsson. Numera arbetar Patrik tillsammans med Hans Pierrou och de har båda gedigen erfarenhet och kunskap som rörmokare och VVS-arbetare.

www.antonssonsvvs.se

Harmoni inredning

Grundaren till Harmoni Inredning heter Petra Hedin, och har arbetat som inredare och stylist i 8 år.

Med vårt stora kunnande inom områdena färgsättning, ljussättning, möblering och homestyling ger vi dig som kund en trygghet i att anlita just Harmoni Inredning.

Vi kommer med nya spännande inredningsidéer för ditt hem eller varför inte för din arbetsplats. Att skapa en personlig känsla där du ska leva och må bra är viktigt för oss!

Harmoni Inredning arbetar både med inredning och homestyling. Om du vill ha hjälp med homestyling inför en försäljning, så har slutresultatet bara ett mål: att visa eventuella köpare den allra bästa sidan av just ditt hem.

Vi hjälper dig skapa Harmoni!


MW Grafisk FormGE Healthcare 

Bio-Sciences AB


GE Healthcare erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att förbättra produktiviteten och säkerheten inom hälsovården och göra det möjligt för vårdgivare att bättre diagnostisera och behandla patienter med tillstånd som t ex cancer, Alzheimers sjukdom samt hjärt och kärlsjukdomar.


Speedgroup Aktiebolag


Speedgroup is a promotion and administration company operating within European Drag Racing where we currently administer the FIA European Drag Racing Championship and operate the EDRS European Drag Racing Series, EDRS Pro Nordic Motorcycle Drag Racing Championship and the Swedish Drag Racing championship for cars, Dragracing SM.

Hogwise AB


Hogwise erbjuder konsulttjänster, utbildning, försäljning och uthyrning av produkter och tjänster inom telecom- och IT-branschen.


Acantus FriskvårdAmellting

Amellting är ett företag som drivs av Anita Ellström. Företaget inriktar sig på design och försäljning av keramik, tavlor, konstnärliga presenter och modekläder i första hand på webben samt anordnar företagsevent och föreläsningar för företag och näringsliv.Blivande hyresgäst?


Kontakta oss för mer informationVarför komma till Marma Gård?

Marma Gård har sedan 1980-talet arbetat aktivt med att skapa en god arbetsmiljö, och en minskad klimatpåverkan vilket har skapat en uppskattad miljö för företag som arbetar här.

Kombinationen av närheten till naturen, känslan av lugn, och närheten till många av de hetaste företagsregionerna har bidragit till en arbetsplats företag verkligen gillar att arbeta i.

Marma Gårds arbete mot minskad klimatpåverkan har bland annat resulterat i en mycket låg energiförbrukning, vilket man också med fördel märker på elräkningen. Idag binder Marma Gård 63 ton koldioxid, och orsakar 2,42 ton per år som ett resultat av det arbetet.

Marma Gård finns lägligt placerat mellan Uppsala och Knivsta, vilket gör det lätt att ta sig till och från jobbet.
Kör man bil från Marma Gård tar det ca:
  • 7 minuter till Knivsta
  • 12 minuter till Uppsala
  • 20 minuter till Arlanda
  • 35 minuter till Stockholm
Detta gör att om du bor i Uppsala så kan du t.ex. snabbt ta hand om barnen på dagis om de blivit sjuka, jämfört med om du pendlade ifrån Stockholm.
Fördelarna är många med att hyra produktions- och lagerlokal på Marma Gård, och vill du se möjligheterna kan du kontakta oss för att se om det passar dig och ditt företag.