kontakta oss för att hyra en lokal curt
o
@
o
marmagard.se
    rings oss så hjälper vi dig att hitta en lokal  0708-32 63 51 
Hyr lager, konferens och verkstadslokaler på Marma Gård

Verksamhetslokaler & Kontorshotell

I våra 6 400 m² lokaler kan du hyra fräscha lokaler av hög kvalitet till mycket konkurrenståliga priser. Här hittar du verksamhetslokaler på 200 m² och rum i kontorshotell på 8-40 m². Vi har även stora lager- och produktionslokaler på över 2 200 m². Du också möjlighet att hyra några av våra mötes- och konferensrum, fullt utrustade med bl.a. interaktiva whiteboardtavlor och en fyra meter stor filmduk med ljud och bild i toppklass samt eget fiberbredband på 200 Mbit/s, WiFi och batteridrift vid strömavbrott.
Byggnad 107 - kontorslokal nära Uppsala och Stockholm med mycket konkurrenståliga priser

Verksamhetslokal, 200 m2

Byggnad 113 - fräsch kontorslokal nära Uppsala och Stockholm av hög kvalitet

Kontorslokal, 250 m²

Kontorslokal, 130 m²

Fördelarna med att hyra verksamhetslokaler och kontorshotell

Det finns många fördelar med att hyra lokal på Marma Gård. Om man vill hyra verksamhetslokal eller kontorshotell här så upplever man ren luft, natursköna ljud fri från stadsbuller, och lugna lokaler. Detta gör att man får en arbetsmiljö som är väligt bra.

Marma Gård finns lägligt placerat mellan Uppsala och Knivsta, vilket gör det lätt att ta sig till och från jobbet om man kommer från t.ex. Uppsala och Stockholm. Kör man bil från Marma Gård tar det ca:
  • 7 minuter till Knivsta
  • 12 minuter till Uppsala
  • 20 minuter till Arlanda
  • 35 minuter till Stockholm
Detta gör att om du bor i Uppsala så kan du t.ex. snabbt ta hand om barnen på dagis om de blivit sjuka, jämfört med om du pendlade ifrån Stockholm.
Fördelarna är många med att hyra produktions- och lagerlokal på Marma Gård, och vill du se möjligheterna kan du kontakta oss för att se om det passar dig och ditt företag.

Vårt arbete med att minska klimatpåverkan har dessutom skapat en mycket låg energiförbrukning, vilket man också med fördel märker på elräkningen.